Pitch Bootcamp 2017

 

Pitch Bootcamp je dvoudenní celosvětová akce propojující absolventy a studenty s cílem jejich karierního rozvoje. Behěm dvou dnů účastníci absolvují nejen řadu seminářů zaměřených na profesní a osobní rozvoj, ale především se pod vedením zkušených zahraničních lektorů naučí, jak si vytvořit krátký pitch (představení sebe sama).

Po takových destinacích, jakými jsou například Portugalsko, Francie, Anglie či Španělsko, se vůbec poprvé Pitch Bootcamp dostává i do České republiky! Akce se můžete účastnit ve dnech 21. a 22. dubna na České zemědělské univerzitě v Praze.

V prvním dnu si studenti mohou ověřit své schopnosti a uvědomit si, jaký je jejich ideální zaměstnavatel. Navíc se  naučí, jak efektivně komunikovat s budoucím zaměstnavatelem a jak zvýšit svoji atraktivitu v konkurečním prostředí pracovního trhu. Výstupem pak bude dvouminutové představení sebe sama (pitch).

Druhý den dostanou možnost přednést svůj pitch pozvaným zástupcům firem (celkem 20 – 30 společností z odlišních segmentů). Ti jim poskytnou zpětnou vazbu s doporučením na změny a vylepšení. Případně mohou nabídnout stáž, práci či brigádu. Na závěr bloku proběhne cca 60 minutový networking s menším občerstvením.

Neváhejte navštívit odkazy na videa z již proběhlých akcí, abyste si udělali představu o tom, co Vás na Pitch Bootcampu může čekat:

https://www.youtube.com/watch?v=N4bmMhQaQLg&feature=youtu.be  https://www.youtube.com/watch?v=rfTMmiVar3w&t=16s

V případě zájmu se neváhejte registrovat. Počet účastníků je omezený.

Celý program probíhá v angličtině. Účastníci ale mohou svůj pitch prezentovat i v češtině.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.